')); replace2=replace.replace(new RegExp('form','gim'),'div'); document.getElementById(Id_Skinak_Comment).innerHTML='
'; } } xmlhttp.open("GET",'http://sahbad.ir/post/comment/'+CommentID,true); xmlhttp.send(); } function SM(strCode) {document.getElementById ('tex').value +=strCode;}

جستجوگر پیشرفته سایت





تبلیغات ویژه

سهباد


مواد لازم

 
بیسكویت پتی بور یك بسته كوچك
كره
100 گرم
تخم مرغ
یك عدد
پودر كاكائو
یك قاشق غذا خوری
پودر قند
سه قاشق غذا خوری
شكلات تلخ پارمیدا
50 گرم
وانیل
مقدار خیلی كم



 
ابتدا كره و شكلات را روی حرارت بسیار ملایم ذوب میكنیم



بعد پودر كاكائو را اضافه كرده و هم میزنيم




سپس تخم مرغ را اضافه میكنیم و میزنیم



حالا شكر را اضافه میكنییم و میزنیم



 بعد از چهار دقیقه از روی حرارت بر میداریم ، و وانیل را اضافه میكنیم و میزنیم



میگذاریم مواد را تا سرد شوند.وقتی مواد سرد شد ، بیسكویت (من از بیسكویت پاپل كلاسیك استفاده كردم) را اضافه میكنیم 



اینك مواد ما با بیسكویت مخلوط شده است




در اینجا فویل آلومنیومی را پهن كرده و روی آن پلاستیك فریزر پهن میكنیم و با روغن چرب میكنیم ، و مواد را روی آن پهن میكنیم ، مطابق شكل 



حالا فویل را مانند شكلات (مطابق شكل) میپیچیم



 ميتوانيد داخل فويل نپيچيد ، داخل ظرف مورد نظر بريزيد؛ میگذاریم داخل یخچال به مدت دو ساعت تا كیك بیسكویتی ما سفت بشه ، بعد از دو ساعت از یخچال بیرون میاوریم و برش میزنیم ، اين هم چند نمونه كيك بيسكويتي









نوش جان

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]



تماس با مدیر


    سامانه پیامک سایت جهت تبادل لینک 
    و نظرات و پیشنهادات : 5000299558485
    ارسال تیکت پشتیبانی : ارسال

ستاد ساماندهی

    اين سايت تابع قوانين جمهوري اسلامي 


    ميباشد و در پايگاه ساماندهي وزارت 


    فرهنگ و ارشاد ثبت شده است


    لحظات خوشی داشته باشید




مطالب تصادفی


خبرنامه

    برای دریافت روزانه اخبار و روزنامه روز از طریق ایمیل ، نشانی ایمیل خودرا وارد کنید و بر روی دکمه عضویت کلیک کنید